"Yesterday I was clever so I wanted to change the world.
Today I am wise so I am changing myself."
Rumi

De methode

Wij zijn gecertificeerde Equine Assisted Coaches en vallen onder het beroepsregister van KREAC.  Paardencoaching is ervaringsgericht. Daarom zullen wij altijd buiten werken met de paarden en zal het grootste deel van de tijd besteed worden aan jouw contact met het paard.

 

Verder werken wij oplossingsgericht, dit wil zeggen dat we uitgaan van de innerlijke kracht en mogelijkheden die ieder mens met zich meedraagt. Daarbij zullen wij als coaches een faciliterende rol spelen. We geven geen adviezen omdat het gaat om jouw oplossing en persoonlijke mogelijkheden. We zorgen voor een veilige setting waar thema’s altijd geheel vertrouwelijk besproken worden, we maken nooit een inhoudelijke rapportage van wat er besproken wordt en delen dit niet met derden (artsen, leidinggevenden, collega’s etc.).

 

Goed om te weten

De hele sessie zal naast het paard plaatsvinden, nooit op het paard. De sessie vindt buiten plaats dus kleed je tegen weer en wind en trek stevige, waterdichte schoenen aan. Voorafgaand aan een eerste coachingsessie met paarden zal een kort intakegesprek plaatsvinden. Dit is bij de kosten van de sessie inbegrepen.

Wil je meer informatie of een afspraak?

Neem contact op via het contactformulier of mail ons op info@arankacoaching.nl

© 2016 Aranka Coaching

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon